Aluminium Systeem

[ecp code="test"]Beschrijving: allle aluminium systeem is toepassing voor de commerciële en utility schaal PV-systeem op een niet-sandy grond. Het is geschikt voor de installatie van ingelijst of frameloze module. In ons systeem alle aluminium, is de materiaal helemaal van aliuminium, zeer lichte structuur maar sterk genoeg, met zeer anti-corrosie functie, zeer voor een locatie in de buurt van Oceaan en rivier waar het milieu met veel zout en vocht. En veel voor gemonteerd, al in 4 stappen te installeren van deze structuur. Onze missie is om uw installatie te vereenvoudigen en de veiligheid van de structuur. VG Solar, uw beste keuze.


• eenvoudige installatie voor gemonteerd , slechts 4 stappen om de installatie te voltooien. • Veiligheid en betrouwbaarheid controleren en de structuur strikt te testen tegen de wild weersomstandigheden. • Zeer anti-corrosie aluminium heeft zeer goede vermogen van anti-corrosie, esp en milieu te veel zout of vocht waar staal zal roesten zeer snel. • VG Solar biedt een 15-jaar garantie voor het materiaal en de structuur.


Specificatie: ● installatie Site: Open velden ● materialen: roestvrij staal Q235B、Q345B ● Type: Single stapel kracht in grond ● breedte: 2.5M ~ 3.5M ● Wind Load: ≤50 m/s ● sneeuw Load: ≤4.7 kN/m² ● regelingen methode: 2 ~ 4panels zowel verticaal als horizontaal


vgsolar aluminium1 vgsolar aluminium2 SAMSUNG